Herlev Bygade 30
2730 Herlev
44525800

Filmklubber i Teaterbio

Filmklubber i Herlev

Teaterbio er med i mange samarbejder og lægger hus til mange forskellige filmklubber:

Foreningen Filmpaletten
Filmpaletten er Herlevs egen filmklub, der viser et håndplukket udvalg af anmelderroste film i Teaterbio den første tirsdag hver måneden kl. 17:00 fra oktober til april. Alle film har vundet anerkendelse for deres kunstneriske kvaliteter og har noget på hjerte til både glæde, eftertænksomhed og refleksion. Deltagelse kræver medlemskab og koster 300 kr. for syv filmforestillinger. Læs mere og registrer dig som medlem her.

Formiddagsfilm
Ældresagen i Herlev indbyder til at se aktuelle film, særligt udvalgt til et foreningens medlemmer og vises som "Formiddagsfilm" til reduceret billetpris for pensionister ved forevisning af sygesikringsbevis. I forbindelse med visningerne byder biografen på en kop kaffe. Yderligere oplysninger fås hos anita@bondy.es

Anny Klubben
Lokalforeningen Anny-klubben er en del af Landsforeningen Pensionisternes Samvirke. Klubben viser film hver mandag om efteråret og har også mange andre ikke-filmrelaterede arrangementer. Indmeldelse sker ved fremmøde til et af arrangementerne.

Søndagsfilm
Der vises 4 + 4 gode film på udvalgte søndage kl. 15:00 (januar - april og september - december)
Se datoer og film under PROGRAM.
Billetter koster 60,00 og købes på dagen. Foyeren åbner kl. 14:00, hvor der kan købes kaffe/te og kage.

Skolebio
Herlev Skolebio er Herlev Kommunes Børne og ungdomsfilmklub, som inviterer alle elever fra Herlevs skoler i biografen. Det koster kun kr. 100,00 for 5 film.
Indmeldelse sker via
Indmeldelse: www.dabufbio.dk/Herlev
Her kan I også læse mere om de film vi viser.Der er også 5 små filmpakker der vises før selve skolebio. Disse filmpakker er til børn fra 3-6 år inkl. en forældre.